​Om CME El-Service ApS

​CME El-service ApS er autoriseret elinstallatør og elektriker i Odense, der udfører service-, renoverings- og nybygningsopgaver for private og erhverv.

Det er vores målsætning at yde kompetent og kreativ sparring til vores kunder – lige fra idéen fødes, gennem hele forløbet og frem til den endelige og færdige løsning. For os er det vigtigt, at funktionalitet, brugervenlighed, design og komfort lever op til dine forventninger.

Vi er primært kendt som en meget aktiv partner i byggebranchen med utallige entreprise- og nybygningsprojekter bag sig. Projekter, hvor vi fortrinsvis har udført el-entreprisen som underentreprenør for total- og hovedentreprenører eller direkte for bygherre, hvor projekterne har været udbudt som fagentreprise.​

I de senere år har CME El-service ApS udvidet forretningen med fokus på at indgå serviceaftaler på nybygninger, samt udførelse af almindelig el-service for såvel private kunder som for forretningsdrivende.

CME-Gruppen

I novemver 2007 var det 25 år siden, at CME El-service ApS blev stiftet. Virksomheden indgik dengang i paraplyselskabet CME-Gruppen, som bestod af flere tekniske virksomheder inden for VVS og blik, ventilation, rustfri produktion og altså også el-service.

CME El-service ApS beskæftiger i dag otte elektrikersvende og fem elektrikerlærlinge. Vi er selvfølgelig organiseret og medlem af TEKNIQs Garantiordning, der er din garanti på et kvalitetssikkert arbejde.​

Informationer​

​CME El-service ApS

CVR: 89910110

Find os

Landbrugsvej 10 B

5260 Odense S