Kunderne om CME El-service ApS​

​CAB INN Odense – Nybygget hotel ved banegården:

Hotelchef Claus Pedersen fortæller:

”Gennem hele byggeprocessen har vi været utrolig glade for at samarbejde med CME El-service ApS. De har ydet en utrolig professionel indsats gennem hele processen.

I den hektiske slutfase var CME top tunet, og der blev ikke oplevet forsinkelser fra Deres side. Efter hotellets færdiggørelse har vi brugt CME til andre opgaver, hvilke er blevet udført hurtigt og præcist. Vi har gennem hele processen fået kyndig vejledning, når nye ting er blevet sat til - ikke mindst vores brandalarm.

Ligeledes har CME været behjælpelige med kontakt til andre leverandører, der har været brug for, når forskellige opgaver er blevet udført. Vi vil også i fremtiden benytte os af CME, ikke kun fordi de nu kender alle vores installationer, men fordi vi er sikre på at få en professionel behandling."​

3D Contractor – entreprenørvirksomhed:

Udviklingschef Claus Kloster fortæller:

”Jeg har kendt CME El-service ApS siden 1989. Det er og har altid været en moderne virksomhed, som er god til at tilpasse sig til den virkelighed, kunden oplever.

CME er altid kreative, resultatorienterede og klar med en konstruktiv løsning.

De regner selv deres tilbud, hvilket jeg ser som en stor fordel. Og så er de nogle behagelige mennesker og gode sparringspartnere, som får tingene til at glide. Desuden foretrækker jeg at arbejde med mennesker, jeg kan lide og har kemi sammen med. 3D Contractors er et forholdsvis nystartet firma, men vi har allerede givet CME den første opgave, og er på vej med nummer to. Det taler jo for sig selv.”​

Informationer​

​CME El-service ApS

CVR: 89910110

Find os

Landbrugsvej 10 B

5260 Odense S