​Inspiration og rådgivning

​Der er en lang række normer og standarder, der skal opfyldes i forhold til belysning og andre elektriske installationer i erhvervsbyggerier. Det kræver en fagmand at opfylde disse krav korrekt.

Tag CME EL-service ApS med på råd, og vær garanteret kompetent og professionel rådgivning og vejledning i de forskellige produkter og lovkrav.

Hvad skal der foretages?

Eksempelvis skal adgangsveje markeres, og nød- og panikbelysning skal installeres. Branddøre skal lukke automatisk, og brandventilation skal installeres i form af vinduer, der kan åbnes via fjernstyring fra et centralt sted i bygningen.​

​I tilfælde af brand skal temperatur- og røgdetektorer automatisk varsle brandvæsenet, og et internt varslingsanlæg (sirene el. lign.) advarer folk i bygningen, så en evakuering kan påbegyndes.

Desuden kan CME EL-service ApS rådgive om og etablere alle former for styring af airconditionering og belysning, så arbejdspladsen altid er behageligt tempereret og korrekt belyst.

Kontakt os for professionel rådgivning

Du er velkommen til at kontakte en af vores dygtige medarbejdere på telefon 66 15 97 97, hvis du ønsker rådgivning og vejledning omkring elektriske installationer og gældende lovkrav.​

Informationer​

​CME El-service ApS

CVR: 89910110

Find os

Landbrugsvej 10 B

5260 Odense S